Plattegronden

Vastgoedliniaal verzorgt zowel 2D als 3D plattegronden. Heeft u verouderde plattegronden of voldoen ze niet meer aan de hedendaagse eisen? Vastgoedliniaal helpt graag om uw plattegronden snel up-to-date te krijgen.

2d Plattegrond


Vastgoedliniaal is expert in het digitaliseren van ‘verouderde’ tekeningen en plattegronden. Heeft u verouderde plattegronden die niet meer aan uw wensen of eisen voldoen? Wij zorgen ervoor dat u weer over plattegronden beschikt die volledig passen bij de eisen van deze tijd.

Wilt u meer informatie op uw plattegronden, toevoegingen en/of extra omschrijvingen? Of juist zaken weglaten? Wij denken graag mee en maken de plattegronden volledig op maat. Vastgoedliniaal levert representatieve plattegronden, uitstekend te gebruiken als verhuur- en/of verkoopplattegronden. Uiteraard kunnen we deze ook volledig opgemaakt in uw huisstijl aanleveren.

3d Plattegrond


Verdient uw pand extra aandacht? Een 3D plattegrond zorgt ervoor dat uw object extra opvalt en draagt bij aan een snelle verkoop of verhuur. Potentiele huurders en kopers krijgen een beter zicht op indeling, ruimte en maatvoering van het pand. Zo worden keuzes eenvoudiger en sneller gemaakt. Bovendien maakt het uw website of brochure visueel extra aantrekkelijk.

Vastgoedliniaal verzorgt 3D plattegronden zowel mét als zonder interieur. De plattegronden zorgen ervoor dat uw vastgoed gaat leven en zijn daarom uitstekend te gebruiken voor marketing- en promotiedoeleinden.