Vastgoedliniaal

De naam zegt het eigenlijk al: de corebusiness van vastgoedliniaal is meten. Om precies te zijn het inmeten van elk type vastgoed conform de NEN 2580. Daarnaast verzorgen wij kwalitatieve plattegronden, zowel in 2D als 3D. Onze meetmeesters werken onafhankelijk, snel en bovenal nauwkeurig. Vanuit Amsterdam, Purmerend en Weesp zijn wij met name actief in de Randstad, Flevoland en het Gooi.

Vastgoedliniaal zorgt ervoor dat er geen discussie meer mogelijk is over het aantal vierkante meters. De metrage en plattegronden vormen vaak de basis voor taxaties, verhuringen en verkopen. Maar ook voor servicekostenafrekeningen en puntentellingen is een exacte meting essentieel.

Of het om een kleine opslagruimte gaat of een complex vastgoedobject, wij zorgen ervoor dat elke vierkante meter secuur wordt opgemeten. Onze plattegronden zijn representatief en uitstekend te gebruiken voor verhuur- of verkoopdoeleinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Binnen 24 uur heeft u een antwoord.

Vastgoedliniaal: 100% onafhankelijk, 100% accuraat.

Upgrade

Beschikt u over verouderde plattegronden of over plattegronden die niet meer aan uw hedendaagse eisen voldoen? Vastgoedliniaal is graag uw partner om uw bezit te vernieuwen en weer up-to-date te krijgen.